Black Hair

De Rake & Shake methode voor krullend haar

rake and shake

Het blijft altijd even zoeken welke methode voor jouw het beste werkt, om de beste kruldefinitie te krijgen voor je haar. En nee, dat geldt niet alleen voor vrouwen met kroeshaar. Ook wanneer je krullend haar hebt, kun je wel wat hulp gebruiken om je krullen nog mooier te maken. Misschien werkt de Rake & Shake methode wel.

Rake & Shake?

De Rake & Shake methode is ontwikkeld door haarmerk Ouidad. Het doel van deze methode is om je curl activator zoveel als mogelijk door je hele haar te distribueren en je krullen aan te wakkeren door deze te schudden. Het is eigenlijk een soort Wash&Go.

In deze video zie je hoe de Rake & Shake methode werkt voor krullend haar.

Zou jij de Rake & Shake methode willen proberen?

 

Bron foto: Folica.com

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies