Fashion

De perfecte jurk voor kerst

kerst1

‘The most wonderful time of the year’. Daar zullen velen het wel mee eens zijn, als zij aan de kerst denken. De lichtjes, de warmte, het eten, samen met je gezin of hele familie. Het heeft toch wel elk jaar iets bijzonders. Daarom ga ik elk jaar op zoek naar een leuke kerst outfit. Ook als je niet buitenhuis eet, maar thuis een heerlijk diner verzorgd, is kerstavond de perfecte periode om uit te pakken.

Hoe veel ik ook van online winkelen houd, soms vind ik het best fijn om verschillende jurken te passen voordat ik een aankoop doe. Vooral als het om een jurk voor een bijzondere gelegenheid gaat. Toen ik ging trouwen, ben ik op zoek gegaan naar een leuke bruidswinkel, waar ik niet alleen voor een jurk, maar ook voor accessoires terecht zou kunnen. En wat bleek. In mijn hometown Almere was er genoeg keus! Galaboetiek Be First verkoopt niet alleen bruidsjurken en accessoires, maar je kunt er zeker ook terecht voor de perfecte jurk voor kerst!

Voor de feestdagen besteed Be First extra aandacht aan prachtige feestjurken. Eigenaresse Sharon [achternaam] geeft tips over de must have jurkjes voor deze kerst.

Slimfit

slimfit_dress_be_first

 

Trots op je figuur? En mag iedereen het zien? Dan kies je deze kerst voor een curve hugging slimfit dress. En zelfs al heb je onzekerheden over je buik of je heupen, die zijn weg te camoufleren met shapewear! Ook deze kun je kopen bij Be First.

Little black dress

Er zijn van die jurken, die op bijna elke gelegenheid een pass krijgen. De Little Black Dress (LDB) is daar één van. Het is leuk, altijd trendy en verkrijgbaar in verschillende varianten.

Little_black_dress_be_first

Kant en leer

Kant is zoet en sexy. Leer is stoer en gewaagd. Welke stof je ook kiest, het is beide goed geschikt voor kerst!

Kante_jurk_be_first lerenjurkje_be_first

A- lijn jurkjes

De A-lijn jurkjes zijn wat speelser en leuk als je van het ‘prinsessen gevoel’ houdt.

wijde_rok_be_first

Charleston

Terug naar de jaren ’20 met de Charleston jurkjes. Deze kenmerken zich door de rechte vorm. Soms met franjes en glitters. Helemaal compleet maak je het als je nog handsschoenen en een bontje toevoegt.

charleston_be_first

 

Naast de mooiste kerst – en galajurken, kun je bij Be First ook terecht voor bruidsmode, jurkjes voor kleine meisjes, smokings voor jongens en accessoires (sieraden, schoenen, tassen).

 

KORTING

Like Be First op Facebook, koop een jurk en je ontvangt de hele maand december GRATIS accessoires! Je mag kiezen uit het gehele assortiment van schoenen, sieraden, tasjes en correctie-ondergoed ter waarde van 25% van de gekochte jurk.

 

Meer info?

Be First Galaboetiek

Zoetelaarpassage 47, 1315 AV te Almere

036-7505218, be-first@hotmail.nl

Facebook: https://www.facebook.com/BeFirstGalaboetiek

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm