Beauty

De perfecte finish: Sacha Cosmetics Buttercup

Een beetje make-up fan, weet er alles van: een kwalitatieve setting powder is een must have om je foundation en concealer in takt te houden. Setting powders zorgen ervoor dat je make up op de juiste plekken blijft zitten en niet bijvoorbeeld in de plooitjes terecht komt. Er zijn waarschijnlijk honderden setting powders te verkrijgen, toch is er een grote buzz over ‘Sacha Cosmetics Butter Cup’.

Buttercup Setting Powder is een mirco-fijn, olie absorberende setting powder. Het heeft een gele tint dat perfect dat perfect met de natuurlijke huidskleur matcht. Handig is ook dat het ‘flits-vriendelijk’ is. Je gezicht krijgt geen witte waas door fel licht of foto’s.

Wat staat er in de reviews?

buttercup_c

Als je in YouTube buttercup intikt, kom er genoeg resultaten uit. Bijna elke vlogger is laaiend enthousiast over het product. Het geeft een natuurlijke glans en blijft perfect zitten. Youtuber BeautyByJJ zegt: “de poeder is fijn, zacht en makkelijk aan te brengen. En Jackie Aina noemt het het beste product van Sacha Cosmetics. “Buttercup smelt samen met je foundation en is te gebruiken voor verschillende donkere huidtinten” zegt ze.

Om je een idee te geven van hoe je de buttercup kunt gebruiken, bekijk onderstaande video (vanaf 04:00 minuten):

Meer info via www.sacha-cosmetics.eu. 

 

 

Ook proberen?

Ook zo benieuwd hoe mooi de buttercup op jouw huid uitpakt? Kom dan naar Party Over Hair! Sacha Cosmetics is aanwezig en staat klaar om je op te maken met hun fantastische make-up voor de donkere huid. Behalve de buttercup, slaag je er ook zeker voor een foundation, lipstick en oog make-up. Kaarten voor Party Over Hair zijn HIER verkrijgbaar. Meer info over het event lees je op deze pagina: www.myblackhair.nl/partyoverhair

Kan je niet zo lang wachten? Op 1 november kun je ook alvast een workshop volgen (Amsterdam). Je gaat leren hoe je je ogen het beste kunt opmaken. Je gaat zelf aan de slag met oogschaduw, eyeliner, mascara en je wenkbrauwen. Tickets zijn verkrijgbaar voor 30 euro. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar info@sacha-cosmetics.eu.

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm