Beauty

De perfecte ‘Dewy Look’

dewy_look

Een glanzende, natuurlijke huid ziet er gezond uit. Zelfs als jouw huid er niet zo glanzend uitziet, kun je met behulp van make up een heel eind komen. De Dewy Look, is een hele populaire make up look onder liefhebbers. Het zorgt ervoor dat je huid er jong en fris uitziet. Maar daar heb je natuurlijk wel de juiste producten voor nodig!

Als eerste start je met een goede basis. Dat wil zeggen, een goede huid. Heb je een vette huid? Dan is de Dewy Look niet voor jou. Je huid gaat er alleen maar extra van glimmen. Zorg ervoor dat je huid schoon is en exfolieer van tevoren. Breng daarna een primer aan en kies voor een foundation met lichte of medium dekking. Voor de perfecte Dewy Look gebruik je niet te veel poeder. Je krijgt dan een matte look. Gebruik natuurlijke kleuren voor je ogen.

Bekijk een tutorial voor de donkere huid:

Dewy look voor de getinte huid:

foto: pinterest

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm