Black Hair

De Pearl Lifestyle Box geeft jou toegang tot de Workshop “Embrace Your Curls”

Zoals jullie weten komt Pearl Event er weer aan! Het grootste lifestyle event vindt ook dit jaar weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Er is gekozen voor een extra groot plein met black hair & beauty. Yeaaah…. ! Dat betekent dat je je helemaal kan uitleven en alles te weten kunt komen over je haar- en huidverzorging. Maar dat niet alleen. Youtube sensatie Samantha Pollack van J’adore My Curls komt langs om een workshop te geven. En jij kunt hier bij zijn!

J’adore My Curls

samantha_pollack1
Samantha Pollack is pas anderhalf jaar bezig, maar nu al de grootste black hair vlogger van Nederland. De video over haar Hair Journey is al meer dan 130.000 keer bekeken. In haar workshop Embrace Your Curls vertelt Samantha over haar hair journey, favoriete routines en hairtools. Ook gaat ze met bezoekers in gesprek over kroes en krullend haar. Een workshop die als natural en (nog) niet-natural zeker niet mag missen!

Pearl Lifestyle Box

PEARL_BOX_ALONE
Met de Pearl Lifestyle Box warmen we je alvast een beetje op voor het Pearl Event op 25 en 26 oktober in de Jaarbeurs Utrecht! De inhoud van de box houden we nog even geheim, maar we kunnen je verzekeren dat je er blij mee zult zijn. Beauty, hair en lifestyle producten die perfect bij jou passen en natuurlijk een entree kaart(t.w.v. €14,95) die je verzekerd voor een workshop van Natural Hair Vlogger Samantha Pollack

De Pearl Lifestyle Box kun je bestellen via www.ohmyhair.nl en kost €15,- inclusief verzending(!)

Vorig jaar kon je de Pearl Black Hair & Beauty Box bestellen. Bekijk de inhoud van deze box hier.

Pearl Event
Pearl Your Lifestyle Event is een Urban lifestyle beurs met een unieke beleving voor de hippe trendy man en vrouw. Pearl staat erom bekend dat het verschillende culturen onder één dak samenbrengt. Daarnaast gaat Pearl voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt en waar entertainment erg belangrijk is.

Er zijn 6 verschillende pleinen (Beautyplein, Healthplein, Fashionplein, Blackhairplein, Food & Drinkplein en een Lifestyleplein), aan elk plein zijn activiteiten gekoppeld zoals de bekende fashionshows, veiling met leuke items, Miss en Mr Pearl verkiezing en nog veel meer. De hal van de jaarbeurs wordt omgetoverd tot een stijlvolle hal met bijna 3000m2 aan stands en workshopplaatsen.

meer info: www.pearlevent.nl

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm