Black Hair

De mooiste kinderkapsels

Met het haar van  je kind(eren) kun je natuurlijk heel leuk variëren. Kom jij niet verder dan alleen een paar leuke staartjes en strikjes? Bekijk dan eens de onderstaande looks. Het haar van deze fashion-girls  is een lust voor het oog!

 

Bronnen:

beadsbraidsbeyond.blogspot.com

blackhair.about.com

www.amarobaby.blogspot.com

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies