Black Hair

De Mickey Mouse oortjes op je hoofd

Denk je aan Disneyland, dan denk je waarschijnlijk direct ook aan Minni & Mickey Mouse. De twee muizen zijn al langer dan 100 jaar één van de meest populaire Disney cartoon karakters. Het meest opvallende aan hen? Hun oren natuurlijk! De grote flaporen vormen voor velen designers een ware inspiratiebron. Zij maken het met hun ontwerpen namelijk ook leuk voor volwassenen om dergelijke hoedjes te dragen.

Disney vs. Designer

De kans is heel groot dat je wel eens in Disneyland (Parijs?) bent geweest. Behalve dat er voldoende attracties zijn, is er tevens voldoende merchandise te verkrijgen. Zo zijn de Mouse Ears hoedjes en haarbanden al te verkrijgen zins mensenheugenis (ik had ze ook toen ik klein was!). Leuk voor kids, maar minder ‘leuk’ voor volwassenen om te dragen natuurlijk. Een leuke variant op deze haarbanden en hoedjes zijn de Mouse Ears Hats, een baseball petje mét de bekende Mickey Mouse oren. Zo zien ze eruit:

mouse ears hat

Frederica Moretti ‘Tito’ Hat voor 265,-

 

mickeymouseearscommedesgarcons

Baseball pet metMickey Mouse oortjes van Commes des Garçons ($275)

How to style

Het afgelopen jaar spotten we al verschillende celebs met de Mouse Ears baseball cap, zoals Ciara en onlangs nog Rita Ora. Wellicht is het geen pet die je dagelijks zou dragen, maar wel super leuk voor bepaalde gelegenheden!

ciaramickeymousehatcap

Ciara

 

 

ritaoramickeymouse

Rita Ora

 

via: fashionbombdaily.com

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies