Black Hair

De Look van Eden || winnares Facebook winactie!

  

Tijdens Da Bounce Comedy Night fotografeerden wij 14 meiden met een prachtige haarstijl. Afgelopen weken werd er massaal gestemd op de foto’s via onze Facebook pagina. Met maar liefst 47 “likes” wist Eden de meeste stemmen binnen te halen en is zij de winnaar van een geweldige Goodiebag met haarproducten t.w.v. € 50,- !

From straight to natural || My New Love
Winnares Eden had jaren een relaxer in haar haar, totdat ze twee jaar geleden besloot om voor de natural look te gaan. Sindsdien varieert ze vaker haar look. Eden vertelt: “Ik heb vooral in m’n overgangsfase veel verschillende kapsels uitgeprobeerd. Ik verander nog steeds heel vaak van kapsel. Tijdes de overgangsfase van relax naar natural heb ik een gedicht geschreven:

My new love

For almost a year, I’ve been in a new relationship. 
For the first time in my adult life, I’ve been wise enough to know what’s good for me, what’s suits me. 
And that’s you. People say that you’re hard to deal with, that you’re difficult to handle, and that I should straighten you out. 
But they’re foolish. They don’t know you like I do. 
Each day, as I discover new things about you, I fall more and more in love.
I wish I had met you before, but actually, you were here all the time. 
It was me who supressed you. But now that you’re here, I’m never letting you go. 
I will cherish, love and nurture you for the rest of my live. 
I love you, my natural hair!!!”
– Eden B.-  
Inspirerend!
Bekijk deze inspirende looks van Eden tijdens haar “relaxed” én “natural”  jaren!
 
 [nggallery id=49]

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies