Black Hair

De knotless crochet braids

We kennen de standraad techniek van de crochet braids, waarbij je het haar vastknoopt aan je invlechten. Als je besluit je hele haar met crochet braids te dekken – dus geen eigen haar er buiten laat – kan het zo zijn dat je de knoopjes ziet zitten. Niet heel vervelend, maar het oogt niet heel natuurlijk.

Op de onderstaande foto zie je wat ik bedoel.

knotless_crochet_braids

Je ziet nog duidelijk de invlechten en de knopen van het haar. Vooral al je gebruik maakt van Marley Hair of ander dikker haar, zijn de knopen wat opvallender. Gelukkig is er een andere techniek die je kan gebruiken bij de randen en scheidingen van je haar, waardoor het iets natuurlijker lijkt: de Knotless Crochet Braids.

knotless_crochet_braids1 knotless_crochet_braids3 knotless_crochet_braids4 knotless_crochet_braids5

Het is niet heel moeilijk. Bijna hetzelfde als ‘normaal’. Bekijk onderstaande video’s.

Knotless Crochet braids met Marley Hair

Knotless Crochet Braids met Kanekalon Hair

Knotlles Crochet Braids met synthetisch krullend haar

Dit is echt een verbetering van de techniek. Vooral als je je crochet braids in een staartje wil dragen of je eigen haar niet eruit wil laten. Het proberen waard dus!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm