Natural

De Karamel haarbehandeling

caramel sauce

De karamel haarbehandeling is een behandeling die je haar met natuurlijke ingrediënten van moisture voorziet, zacht maakt, laat glanzen en beter te behandelen maakt. Het geeft vrouwen met een relaxer de mogelijkheid om hun haar te stretchen. De behandeling is gebaseerd op ingrediënten zoals honing en molasse.

Wat heb je nodig?

  • 1/4 kop honing
  • 2 tot 3 rijpe bananen
  • 1/4 kop molasse
  • 1/4 kop olijfolie
  • water (zoveel als nodig is)

Mix alle ingrediënten met elkaar. Voeg water toe als je merkt dat de pasta iets te dik wordt. Verdeel je haar vervolgens in vieren en breng per deel de karamel mix aan op je haar. Begin bij de punten en werkt steeds naar boven toe. Doe een douchekap of plastic kap op je hoofd en laat alles voor een paar uur intrekken. Daarna kun je het uitwassen met water. Volg met je favoriete shampoo en conditioner. Done!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm