Celebrity Style

De haarverzorging van Solange Knowles

Sinds Solange Knowles ruim drie jaar geleden voor de natural look koos, heeft ze velen vrouwen weten te inspireren hetzelfde te doen. Een mooie afro, twist outs en (nep)vlechten; Solange laat zien dat je met een mooie bos krullen lekker kunt variëren. Ben je ook zo benieuwd hoe zij ervoor zorgt dat haar haar er tip-top uit blijft zien? Solange deelde onlangs haar haartips op een Franse blog.

Hair
“Ik gebruik Oil Monoi shampoo en conditioner van Carol’s Daughter. Ik maak ook dagelijks gebruik van pure shea butter. Arganolie gebruik ik wanneer mijn haar heel erg droog is.

“Ik was mijn haar één keer per week en kam mijn haar dan ook voorzichtig uit door eerst met de puntjes te beginnen en bij de wortel te eindigen. Nadat ik mijn haar heb gewassen, zit ik een aantal minuten onder de droogkap, zodat de conditioner goed kan intrekken. Wanneer ik het heb uitgewassen maak ik twists in mijn haar en ga ik onder de douche staan. Ik zorg er dan voor dat mijn haar niet nat wordt, maar juist lekker kan stomen. Eens in de zoveel tijd – wanneer ik al mijn haarroutines even zat ben – vlecht ik mijn haar of laat ik extensions (in dezelfde haarstructuur als die van mij) zetten. Zo krijgt mijn haar ook een beetje rust”

Lips!
Als je Solange de laatste tijd een beetje hebt gevolgd, weet je dat je haar niet ziet zonder een opvallend kleurtje op haar lippen. Een lippenstift (vel oranje, oranje-rood en hot pink) is voor haar dan ook dé essentiële eye-catcher van haar outfit.

Meer over mooie, opvallende lippen lees je hier

 

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies