Black Hair

De Haarkam: Romana

 

Lang, kort, natural, stijl, krullend…we genieten allemaal van onze favoriete haarstijlen. Welke haarproducten gebruiken onze lezeressen? En wat is hun favoriete haarstijl? Laat je inspireren door de bezoekers van Myblackhair.nl! Deze week heeft lezeres Marilyn de MBH-haarkam in haar handen en geeft zij antwoord op onze “haar-vragen”.

Naam Romana Sandel Leeftijd 25 jaar Dagelijks  In het dagelijks leven houd ik mij op dit moment bezig met de verzorging van mijn zoon. Ik heb namelijk nog zwangerschapsverlof. Vanaf april ga ik weer aan het werk. Ik werk in een orthodontiepraktijk.  Hobby’s reizen, gamen, lezen, shoppen en gezellige dingen doen met m’n gezin of vriendinnen. 

 Omschrijf jouw huidige haarstijl en waarom je ervoor hebt gekozen.

Op dit moment is mijn haarstijl geweaved, half lang haar, met laagjes erin geknipt. De reden waarom ik hiervoor gekozen heb is omdat ik mijn eigen haar weer laat groeien. Ik heb namelijk een tijdje geleden mijn haar heel kort geknipt. Het liefst heb ik dan ook gewoon mijn eigen haar.

Ik kan niet zonder de volgende producten

Ik gebruik de shampoo en het haarmasker van het merk Optimum oil therapy van Softsheen. Één keer in de twee maanden gebruik ik Jojoba/olijf olie.  Je haar wordt hier lekker dik en zacht van. Voor het tangen en föhnen gebruik ik Biosilk.

Van welk kapsel heb je spijt?

Ik ben iemand die graag van haarstijlen veranderd. Ik heb zo’n beetje van alles gedaan met mijn haar;  lang, kort en krullend etc. Alleen mijn haar kleuren durf ik tot nog toe niet.  Ik heb alleen kleurspoelingen gebruikt.

Wat is jouw droomkapsel?

Een droomkapsel heb ik niet echt, want ik heb gewoon liever mijn eigen haar. Verder ben ik altijd wel gek geweest op bobkapsels.

Wie is jouw haarstyle icoon en waarom?

Ik heb niet echt een icoon, maar als ik echt moet kiezen is het Kelly Rowland. Zij doet ook van alles met haar haar en dat staat haar heel goed. Sanaa Lathan’s haar zit ook altijd supergoed en leuk.

Aan wie geef jij de haarkam door?

Ik geef de haarkam door aan Glarianna Gonzalez.

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies