Black Hair

De Haarkam: Marilyn

 

 

Lang, kort, natural, stijl, krullend…we genieten allemaal van onze favoriete haarstijlen. Welke haarproducten gebruiken onze lezeressen? En wat is hun favoriete haarstijl? Laat je inspireren door de bezoekers van Myblackhair.nl! Deze week heeft lezeres Marilyn de MBH-haarkam in haar handen en geeft zij antwoord op onze “haar-vragen”.

Naam Marilyn Esseboom Leeftijd 30 jaar Dagelijks  Ik werk als baliemedewerker bij Woonstad Rotterdam || Ik zit in het bestuur van de Rotterdamse Jongerenraad als secretaris, hét aanspreekpunt voor en de stem van R’damse jongere van 18-27 jaar. Ik houd mij onder andere bezig met (netwerk)afspraken, beleid en adviezen, het aantrekken van en het onderhouden van het contract met onze lidorganisaties. Hobby’s Babyshowers organiseren, presentjes maken, zingen, koken, creatief bezig zijn!

Hoe ziet jou haar er op dit moment uit?
Funky curl! Vanwege het weer, krult mijn haar heel snel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omschrijf jouw huidige haarstijl en waarom je ervoor hebt gekozen
Mijn kapsel is van onderen afgewerkt met een V punt, aan de bovenkant iets meer haar. Ik heb hiervoor gekozen, omdat ik lang haar zat was en hoogtijd voor à change na de tijd van staart, weave en nepvlechten. Wilde terug naar een naturel, maar sterke/frisse (vrouwelijke) look

Ik kan niet zonder het volgende product
YOU smoothing gel & YOU haarvet, IC, Seda leave in conditioner en kapper First Class Hairstylers, in het bijzonder Dina!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welke styling tool kan je niet missen?
Mijn stijltang!

Van welk kapsel heb je spijt
Ik heb van geen een kapsel spijt. Wel heb ik spijt van het rood kleuren van mijn haar.

Wat is jouw droomkapsel?
Mijn droomkapsels worden elke keer weer gecreëerd door First Class Hairstylers

Wie is jouw haarstijlicoon en waarom?
Ik heb niet specifiek een icoon. Ik vind het heel leuk om zelf met mijn kapster te experimenteren

Aan wie geef jij de haarkam door?
Ik geef de haarkam door aan Julie de Weever en Cecilia Adriaanse

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm