Black Hair

De Haarkam: Aquila

Lang, kort, natural, stijl, krullend…we genieten allemaal van onze favoriete haarstijlen. Welke haarproducten gebruiken onze lezeressen? En wat is hun favoriete haarstijl? Laat je inspireren door de bezoekers van Myblackhair.nl! Deze week heeft lezeres Aquila de MBH-haarkam in haar handen en geeft zij antwoord op onze “haar-vragen”.

Naam Aquila Monsels Leeftijd 24 jaar Dagelijks  ik studeer Theologie. Ik run daarnaast mijn eigen bedrijf QielStyling. Ook ben ik echtgenoot van de liefste man op aarde Hobby’s Shoppen, reizen, costumizen, modeshows lopen 

 

Hoe ziet jouw haar er op dit moment uit?
Mijn huidige haarstijl is de natural look. (natuurlijke krullen)
 

Omschrijf jouw huidige haarstijl en waarom je ervoor hebt gekozen
Ik heb al een aantal jaren mijn haren gerelaxt. Afgelopen zomer deed ik mijn stoute schoenen aan en gaf mijn kapster toestemming om alles eraf te halen. Ik had ongeveer 1 maand geen haar op mijn hoofd, daarna heb ik besloten om het een beetje te laten groeien… En dit is het resultaat mijn eigen natural look.

Ik kan niet zonder het volgende product
Styling gel (Scurl)

Welke styling tool kan je niet missen?
Mijn handen om ‘ s morgens gel door mijn haar te wrijven.

Van welke kapsel heb je spijt?
Het enige waar ik achteraf gezien misschien spijt van heb gehad, zijn de dik ingevlochten vlechten die ik in mijn tienerjaren weleens in had.

Wat is jouw droomkapsel?
Op dit moment het kapsel dat ik nu heb. Het is makkelijk en scheelt mij veel tijd.

Wie is jouw haarstylicoon en waarom?
Fantasia Barrino! Zij is werkelijk een haarkameleon. Binnen korte tijd  heeft zij nieuwe kapsels die voornamelijk kort zijn.

Aan wie geef jij de haarkam door?
Ik geef de haarkam door aan Marilyn Esseboom

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies