Black Hair

De Faux Tapered Cut || Zo doe je dat

Faux Tapered Cut

De tapered cut is helemaal ‘in’. Het is een prachtige haarstijl voor wanneer je krullend of kroeshaar hebt. De haarstijl heeft veel weg van de shaved sides, maar is veel minder drastisch. Eerder stijlvol. Toch betekent het voor deze haarstijl dat je de zijkanten en achterkant van je haar moet scheren. Durf je dat (nog) niet aan? Dan kun je de tapered cut ook ‘faken’! Yep, het is écht mogelijk! Deze twee Youtubers laten zien hoe zij de faux tapered cut maken. En het is nauwelijks van de echte versie te onderscheiden!


Toch voor het ‘echie’ doen?

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies