waarheid over je haar
Haar

De échte waarheid over je haar

Wat is je haartype? Welke producten passen het beste bij jouw haar? Waarom breekt je haar? En hoe kan je het zo lang mogelijk laten groeien? Zomaar wat vragen die volgens mij elke vrouw wel heeft over haar haar. Je leest veel, bekijkt veel video’s op YouTube en laat je adviseren door je kapper, maar toch wil het niet altijd lukken. Femme Ebene geeft je daarom echte antwoorden op al je haarvragen in de workshop ‘De échte waarheid over je haar.’

Femme Ebene

Femme Ebene heeft plantaardige en biologische verzorgingsproducten voor elk haartype. De producten zijn specifiek voor de bevordering van natuurlijke schoonheid van krullend en kroeshaar en beantwoord daarmee de behoefte van vrouwen die graag haar natuurlijke haar in gezonde staat behoud.

Naast producten voor natuurlijk krullend en kroeshaar, biedt Femme Ebene ook producten voor relaxed haar transitioners (overgang van relaxed naar natuurlijk haar). Deze producten zorgen ervoor dat je haar zacht en makkelijker te behandelen is. Het geeft je de mogelijkheden om verschillende mooie kapsels te maken, zonder dat je je haar in één keer hoef te knippen.

De écht waarheid over je haar

Tijdens de workshop van Femme Ebene maak je niet alleen kennis met de producten van het merk, maar krijg je ook een hele nieuwe blik op de verzorging van je haar. Je krijgt eerlijk antwoord op al jouw haarvragen en uitleg over de verschillende technieken die je kunt gebruiken om jouw haar gezond te krijgen en te behouden. Iedereen is welkom, of je nou natuurlijk haar, relaxed haar of dreads hebt.

Je kun je GRATIS inschrijven voor de workshop via pohworkshops.eventbrite.nl. LET OP: de workshops zijn alleen gratis te bezoeken als je een ticket hebt voor Party Over Hair. Dit event vindt plaats op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam. Tickets zijn hier te verkrijgen.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm