Black Hair

De comeback van de finger waves?

Finger waves is een hele oude haarstijl die zijn oorspong vindt in de jaren ’20 en ’30. In de jaren ’90 was deze haarstijl weer even terug (Missy Elliot!). Daarna was lang, golvend haar de (grote) norm. Maar afgelopen week zagen we de finger waves weer even terug bij zangeres Teyana Taylor. Ze dumpte haar grote afro pruiken en weaves, knipte haar haar helemaal kort en ging voor deze golvende, strakke haarstijl!

Teyana_tailor_finger_waves Teyana_tailor_finger_waves3
Teyana_tailor_finger_waves2

 

Zelf aan de slag

Vind jij deze haarstijl helemaal te gek? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag en jezelf een soortgelijk kapsel aanmeten. Het werkt het best als je haar steil is of als je je haar steil hebt gemaakt met een stijltang. Op YouTube vond ik deze tutorial die je helpt om finger waves te creëren.

foto: IG Teyana Taylor & necolebitchie

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm