Black Hair

De Black Beauty Bloggersmeeting!

Schermafbeelding 2013-09-13 om 05.21.51

We hebben er zin in: de black beauty bloggers meeting die morgen plaats vindt. Een gezellige meeting waarbij blackhair & beauty bloggers ideeën en ervaringen uit kunnen wisselen. En dat allemaal onder het genot van een heerlijk hapje en drankje bij cafe Zussen in Utrecht. Het idee voor de black beauty bloggers meeting komt van Nadia van Beautyinlife.nl. De gedachte achter deze meeting is dat zij zich sterker wil maken voor mensen met een kleurtje en in het bijzonder voor vrouwen. Wij (Myblackhair.nl) kunnen ons daar helemaal in vinden. Het is immers ook om die reden dat myblackhair.nl ooit is gestart. De oproep van Nadia om je als blackbeauty blogger aan te melden voor deze meeting heeft zijn vruchten afgeworpen. De meeting wordt zelfs vermeld op de website van Linda Magazine. Uiteindelijk hebben zich  meer dan 30 personen aangemeld! Dit laat zien dat er steeds meer Nederlandse blackhair & beauty bloggers bij komen. Super leuk toch?!

Hieronder een overzicht van een aantal blogs die zich heeft aangemeld:

 1. www.bybenayvaneese.nl
 2. www.kottonkandy.com
 3. www.macblogster.nl
 4. www.myblackhair.nl
 5. www.elegancy101.com 
 6. www.toyasblog.jouwweb.nl
 7. www.mycurlymind.com
 8. www.qtplace.com
 9. www.myblackhair.nl
 10. www.mixed-elegance.com
 11. www.stilettoqueens.nl
 12. www.roodjerow.nl
 13. www.fabandluxury.com
 14. www.curlyshai.nl
 15. www.shimai.nl
 16. www.fresh-hair.nl
 17. www.jouwstylist.nl
 18. www.thisgirlsblackbook.com
 19. www.beautifulblackhair.nl
 20. www.allskins.nl
 21. www.doublebeauty.nl
 22. www.beautyinlife.nl
 23. www.multidutchmagazine.com
 24. www.girlsncocktails.com
 25. melissakingxoxo.blogspot.nl/?m=1
 26. chantilie.wordpress.com/
 27. www.inspirationnetwork.eu
 28. www.enjoybeingnatural.nl
 29. www.enjoybeingnatural.nl
 30. www.enjoybeingnatural.nl 

Wij kijken er erg naar uit om alle meiden achter deze websites te ontmoeten en zullen uiteraard na afloop van de meeting een verslag plaatsen op Myblackhair.nl!

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies