Black Hair

De Big Chop Crochet Braids

Schermafbeelding 2015-03-23 om 22.08.55

Benieuwd hoe je eruit ziet met een big chop, voordat je daadwerkelijk de big chop zal doen? Dan is de Big Chop crochet braid zeker iets voor jou. Aangezien je tegenwoordig bijna alles kunt doen met crochet braids, waarom dan niet ook de ‘big chop’-versie?!

De naam big chop is eigenlijk gewoon een andere naam voor een korte afro. Door korte stukjes nephaar te haken in je eigen haar of op een weave cap, maak je deze korte afro. Het leuke is dat het zo natuurlijk oogt, dat je anderen kunt laten denken dat je je haar hebt geknipt. Daarnaast kan het je misschien helpen in je beslissing om of te transitionen van relax naar kroeshaar of juist de big chop te doen. Natuurlijk kun je deze haarstijl ook dragen omdat je ‘em gewoon super leuk vindt!

Deze YouTuber laat zien hoe zij de Big Chop Crochet Braids heeft gedaan.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies