Beauty

De beste lip scrub!

Oooeh voel jij het ook? Dat je lippen steeds droger en schraler worden? Het is de tijd van het jaar. Zodra het kouder begint te worden, voel ik het direct aan mijn lippen. Een beetje lipbalm is dan niet voldoende. Exfolieren is the key! En het is vrij simpel. Kijk maar hoe ik het doe.

Hierbij mijn lippen ‘before’. Een beetje schraal en wat velletjes op m’n onderlip.

Beste_lip_scub3

Ik gebruik alleen honing en suiker.

Beste_lip_scub4Eén druppeltje pepermunt olie geeft op de lippen een tintelend gevoel en een frisse geur.

Beste_lip_scub5

Even mixen en dan met circulerende bewegingen aanbrengen op je lippen aanbrengen.

Beste_lip_scub2

Dan voor een paar minuten laten intrekken en eraf wassen met lauw/warm water. Resultaat: heerlijk zachte lippen met een kleine glans. Daarna doe ik nog wat lipbalm op mijn lippen.

Beste_lip_scub6

Het is ook goed te combineren met een gezichtsmasker! Heerlijk een momentje voor jezelf.

 

Andere goede scrubs voor je lippen zijn mixen van:

  • Honing, baking soda en olijfolie
  • Gemalen koffie, olijfolie en suiker
  • kokosolie, olijfolie, vitamine E olie, lavendel olie en zeezout
  • suiker, olijfolie en limoensap

Je kunt eigenlijk best je eigen scrub samenstellen. De basis is altijd suiker en een vocht inbrengende olie.

Hoe exfolieer jij je lippen ?

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm