Black Hair

De beste haarstijlen van 2011

Het zat er zeker aan te komen; een lijst met de beste haarstijlen van 2011! Deze mag natuurlijk niet ontbreken op Myblackhair.nl. We hebben dit jaar veel voorbij zien komen. Verschillende haarkleuren  (Rood & blond à la Rihanna en alle kleuren van de regenboog à la Nicki Minaj ), kniptechnieken (de asymmetrische kapsels zijn nog steeds in!) en heel veel nephaar (lang leve de weaves!). Check out de beste haarstijlen van 2011:

1. Let’s go Blond!

Bekijk ook de blonde lokken van Beyonce, Keri Hilson en Chris Brown(!)

 

2. Side braids & Fishtails

Een van onze favorieten dit jaar zijn de side braids; zowel met een normale vlecht als met een fishbraid. Vlechten zijn helemaal hot!

 

Ook een fishtail braid maken? Lees hier meer. Bekijk ook een leuke DIY video van een Rihanna kapsel 🙂

3. De Buzz Cut

Lees meer over dit kapsel!

 

4. Red hair don’t care

Ze verandert zo vaak van kapsel en haarkleur, dat het af en toe nauwelijks bij te houden is. Opvallend en zeker trendsettend waren de rode haren van Rihanna. Een korte coupe, een bos vol krullen, lang en glad en de wave curls; Zolang het maar de kleur rood had! Check de looks:

 

 

5. De  Braid Outs & Natural Curls

We worden ons steeds bewuster van de negatieve effecten die hittebronnen (tang/föhn) op ons haar hebben. Daarom: we all like it natural! Voor perfecte krullen heb je namelijk geen tang meer nodig.


6. Fake it! Weave it!

Nog steeds ongekend populair: Fake hair! Uiteraard mocht deze gewilde haarstijl niet ontbreken in deze lijst! Weaves, Clip ins en Lacewigs zijn hot!  En waarom ook niet? Je kunt er dingen mee doen, die je met je eigen natuurlijke haar anders niet had kunnen doen. Kijk mee!

 

 

Heb je een lacewig en wil je weten hoe je deze het beste kunt verzorgen? Klik hier!

 

 

Wat vind jij de beste haarstijl van 2011?

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies