Movies

Met korting naar Da Bounce Movie Night!

Een rode loper om je een warm welkom te heten, genieten van twee geweldige black movies, een dj om je in de mood te brengen en natuurlijk soulfood om achteraf je maagje mee te vullen; het is weer tijd voor Da Bounce Movie Night! En jij ontvangt je € 3,50 korting op je toegangskaart!

De MovieNights van Da Bounce staan garant voor een romantisch uitje met je geliefde of een gezellige avondje met je vrienden. Op zaterdag 21 januari a.s. kun je weer genieten van twee black movies die nog niet eerder zijn vertoond in Nederland.  Dit is dus absoluut de enige kans om deze films in een unieke, bruisende sfeer te bekijken op het grote filmdoek.

American Violet
Een van de films die op 21 januari wordt getoond is American Violet. Een ontroerende film, gebaseerd op een waargebeurd verhaal:

Dee Roberts is een Afrikaans-Amerikaanse vrouw van in de twintig, die probeert te overleven als alleenstaande moeder in Texas. Wanneer de politie haar en haar buren arresteert vanwege drugsbezit, claimt zij onschuldig te zijn. Ze weigert schuld te bekennen, om strafvermindering te krijgen en neemt het op tegen de corrupte wetshandhavers.

American Violet is een “must see movie” met o.a. veelbelovende nieuwkomer Nicole Behari, veelvuldig Emmy award winnares Alfre Woodard en rapper Xzibit.

 


_____

Korting op jouw toegangskaart || Betaal slechts €15,- 

Via My Black Hair biedt DaBounce een speciale korting aan. Je betaalt namelijk € 15,- voor je toegangskaart, in plaats van € 18,50.

Reserveer nu jouw toegangskaart!

Om gebruik te kunnen maken van deze speciale actie, dien je vooraf je toegangskaart te reserveren. Dit doe je door te bellen met: 020-4889195 of stuur een email naar info@maybuse.com. Geef bij je reservering duidelijk aan dat het om de “My Black Hair”korting gaat.

Ga voor meer informatie naar www.maybuse.com

Nog even wat praktische info: 

Wat? Da Bounce MovieNight!

Wanneer? Zaterdag 21 Januari

Waar? Theater Zuidplein Rotterdam

Programma? 2 Films: “American Violet” + een Surprise Movie – Rode loper – Live act – Host – DJ – Soulfood..etc

Aanvang? 19:30 uur

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies