Black Hair

#DARE event | Foto’s en video!

Een week later zijn we nog steeds aan het nagenieten van ons eerste #DARE event. Een gezellig event waarbij we het 5-jarig bestaan van MyBlackHair.nl met jullie hebben gevierd. Er waren lekker cocktails en cupcakes en natuurlijk de runway show van onze NOMI x MBH Collectie en een preview van de nieuwe collectie van NomiByNaomi.

Maar er was meer. Zo kon je je nagels mooi laten lakken door Frédérique van Trash and Readygaf Eurydice van Curly Hair Care Company advies voor de natuurlijke verzorging van kroeshaar, kon je je laten opmaken door Sacha Cosmetics en je wimpers laten verlengen door The Beauty Garden. Natuurlijk waren alle producten uit onze shop OhMyHair te koop .Twee top bloggers, Modeplus en Maureen Powel boden toffe vintage kleding aan en Signature hair bracht je op de hoogte van alle nieuwe pruiken en weaves. Dat allemaal onder het genot van een drankje en lekkere muziek van DJ Rashida.

We willen jullie allemaal bedanken voor jullie komst. Jullie zagen er stuk voor stuk fantastisch uit. Echt, onze complimenten! Geniet van de foto’s en het filmpje. Deel het en tag jezelf of je vriendin(nen) via Facebook.

We zien je heel graag weer bij het volgende #DARE event!

Kussiesss

DARE_7

DARE_4

DARE_8 DARE_14 DARE_25 DARE_26 DARE_35 DARE_18 DARE_10 DARE_22 DARE_38 DARE_13 DARE_19 DARE_6 DARE_9

DARE_54 DARE_55 DARE_58 DARE_63 DARE_65

DARE_1

Meer foto’s vind je op onze FACEBOOK

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm