Black Hair

Da Bounce Comedy || Stem op de leukste foto en win! [GESLOTEN]

 

 

 

Op 22 en 23 september was het weer lachen geblazen tijdens de comedy-avonden van Da Bounce. Het bezoek werd getrakteerd op drie top comedians uit Amerika en Engeland. Myblackhair.nl was erbij en fotografeerden de meiden met de leukste blackhair kapsels van het evenement.

We Love our Blackhair || Stemmen maar!


Wij hebben van alles voorbij zien komen: weave, vlechten, natural en afro’s. Yep, zoveel variatie is er mogelijk met ons haar! Welk blackhair-kapsel is jouw favoriet? Stem op de foto die jij het leukst vindt. De persoon op de foto met de meeste stemmen maakt namelijk kans op een Goodiebag t.w.v. €50,-!  En ook met jouw stem kun je een leuke prijs winnen! Onder de stemmers verloten wij namelijk weer 1 Tangle Teezer!

Hoe kun je stemmen?
Hieronder zie je de 14 foto’s waarop je kunt stemmen. Klik op de foto om deze te vergroten. Je kunt jouw stem nog tot en met 15 oktober 2011 uitbrengen via onze Facebook Pagina. Vervolgens maken wij de winnaars van deze actie bekend. Wij hebben alvast gestemd op alle 14 dames. Nu jij nog! Succes!!

[nggallery id=47]

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies