Events

Da Bounce 15 jaar – Win kaarten!

“Amerikaanse Top Comedians in Sensationele Comedy Show van Da Bounce”

Sinds september 1995 staat Maybuse garant voor het organiseren van succesvolle events.

Via het platform ‘Da Bounce’ worden er sinds 1995 verschillende unieke en toonaangevende events georganiseerd. De eerste clubavond in de trendy club “ Seymour Likely Too” in Amsterdam zette gelijk de toon. Het feest was een daverend succes evenals de daaropvolgende clubavonden. Ook de andere events bleken toonaangevend en uniek voor Nederlandse begrippen; Basketball events, Internationale Stand Up Comedy producties en de MovieNights.

In 1997 introduceerde Maybuse het concept ‘ Da Bounce Comedy Nights’; een groots opgezet evenement met Internationale Stand Up Comedians die de zaal volledig op zijn kop zetten!

Ooit begonnen in het “ Nieuwe de la Mar Theater” als vaste plek, is dit event inmiddels uitgegroeid tot het grootste Internationale Stand Up Comedy event in Nederland. De shows vinden plaats in de meest prestigieuze en grotere Theaters door het hele land!

Wat maakt Da Bounce Comedy Nights al jaren zo uniek…

Da Bounce Comedy Nights staat bekend om de unieke beleving en de internationale uitstraling. De formule is verassend en spraakmakend, vanwege optredens van ‘s werelds beste comedians, een (inter)nationale zang act, dj’s in de foyer en op het podium, spoken word acts, showgirls en een spectaculaire dans show.

De eigentijdse formule, de locaties, het uitbundige publiek en de sterke line-up zorgen elke editie voor een uniek spektakel en een overweldigende sfeer die je maar zelden meemaakt.

15th Anniversary Celebration Event op 24 en 25 september

Om dit jubileum niet ongemerkt voorbij te laten gaan wordt er een speciale celebration editie van Da Bounce Comedy Nights georganiseerd. Dit betekent nog groter en feestelijker van opzet: dit keer niet 3, maar 4 Comedians, niet 1 maar 3 Headliners, een spectaculaire Step Dance Act, rode loper, champagne ontvangst….kortom: Stand Up Comedy op het hoogste niveau…..een avond vol verrassingen!!

Heerlijk Dineren voordat de Show begint

Speciaal voor dit evenement kan men vooraf dineren. Er dient hiervoor wel gereserveerd te worden. Het diner begint om 18:30u.
Wees er snel bij, dit evenement wil je niet missen!

Info

Data Vrij. 24 september – Theater Zuidplein – Rotterdam

Zat. 25 september – Theater Fabriek – Amsterdam

Aanvang 20.30 uur

Prijs 22,50 euro

Reserveren 06-24554697 of info@maybuse.com

Website www.maybuse.com

WIN!
Wil jij dit spectaculaire evenement niet missen? MyBlackHair mag 1×2 kaarten voor de show op zaterdag 25 september in Amsterdam weggeven! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en misschien genieten jij en je vriend(in) volgende week wel van de meest spectaculaire comedy show van Nederland! Give it a try!

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze actie.

Deze winactie sluit op dinsdag 21 september om 23.59 uur. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. De winnaar krijgt bericht via email en dient binnen twee dagen te antwoorden op het bericht.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm