Black Hair

Custom made pony’s met boxbraids of twists. Kan dat?

bangs twist

Box braids, marley twists en crochet braids geven ons de vrijheid om eigenlijk alles te doen met ons haar. Heb je altijd al lang haar gewild? Dan zorg je ervoor dat je extra lang haar koopt om mee te vlechten of te twisten. Wil je juist graag een bob-kapsel? Of een mohawk? Of alles naar één kant gevlochten? Alles is mogelijk. Een combinatie die we minder vaak zien – in ieder geval niet bij volwassen vrouwen – zijn de zogenoemde boxbraids/twist bangs. Juist ja, een pony gemaakt van twists of vlechten met nephaar.

Zangeres FKA twigs durft dat wel aan en doet het ook gewoon. Ze houdt het daarbij niet alleen bij twists, maar zorgt er met behulp van kraaltjes aan iedere twist voor dat de pony ook blijft zitten waar hij moet blijven zitten. Voor kids een prachtige en leuke haarstijl, voor volwassen vrouwen zeker gewaagd en gedurfd.

 

fkatwigs

 

bangs twisttw

De populaire pony

Gaat dit je iets te ver maar zou je wel graag ooit een pony willen hebben? Probeer het dan juist met een weave. Wanneer je een relaxer in je haar hebt, kun je dit doen door een clip on pony zelf te maken en in je haar te bevestigen met haarclipjes. Super simpel en je kan zelf bepalen hoe lang of kort je ‘em wilt hebben. Natuurlijk kun je ook varieren met een pruik of een weave die je op maat laat knippen.

Bron foto: Mirror.Co.Uk

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies