Beauty

Creatief met haarbandjes

Wij houden echt van kerst en Oud & Nieuw. Het eten, drinken en – het allerbelangrijkste- lekker samen met familie en vrienden zijn. Bij deze feestdagen horen natuurlijk ook leuke outfits en kapsels. Haarbanden zijn een simpele manier om je kapsels in no-time op te vrolijken. Het is snel, makkelijk en mooi. Op internet zagen we heel wat leuke haarbanden en kregen spontaan het idee om lekker creatief bezig te zijn met het maken van eigen haarbandjes. En het is echt heel simpel!

Love haarband

Voor de ‘Love haarband’ hebben we een simpele bestaande haarband gebruikt en deze versiert met kerst slingers. Het is er makkelijk omheen te wikkelen. Het hartje hebben we gevormd met ijzerdraad en weer omringt met de rode slinger.

haarbanden4 haarbanden10 haarbanden6 haarbanden7

meg_heart

Kroon

Ook voor deze kroon hebben we slingers gebruikt. Dit keer geen haarband, maar wel een stuk ijzerdraad om de kerst slingers omheen te draaien. Je kunt de haarband zelf vormen en het blijft makkelijk in je haar zitten.

haarbanden8 val_crown

Pompom Haarband

Pompoms worden heel vaak als decoratie gebruikt tijdens feestjes, op taarten of gewoon in huis. Maar ze zijn ook superleuk voor op je haarbanden. Wij kozen dit keer voor twee grote pompoms, maar je kunt natuurlijk ook kleinere pompoms maken. Gebruik een haarband en wikkel hierom een leuke lint of een slinger zoals wij hebben gedaan. Voor de pompoms gebruik je wol. Weet je niet hoe je deze zelf kunt maken? Bekijk dan dit YouTube filmpje

haarbanden11 meg_pombol

 

Hopelijk hebben we je een beetje geïnspireerd!

Alvast een fijne kerst!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm