Interviews

De Cornrow wig || Lekker makkelijk!

Heb je een leuke haarstijl in gedachten, maar wil je je eigen haar er niet voor ‘opofferen’? Dan zijn pruiken the way to go! En ja, echt alle kapsels die je in gedachte hebt kun je wel in pruik vorm maken. Zo ook de cornrows. De ingevlochten vlechten blijven ieder jaar populair en bieden je wat variatie voor wanneer je eens wat anders wil. Ondanks dat ze mooi zijn, heeft dit kapsel één nadeel: het kan je haarlijn behoorlijk verpesten. Dus…waarom moeilijk doen als het ook makkelijker kan!

De Cornrow wig

De cornrow wig maak je zelf, zodat deze perfect over je hoofd past. In onderstaande filmpje laat YouTuber Freedom Styles zien hoe zij haar cornrow wig maakt.

Je kunt de cornrow wig ook maken met een pruik die je al hebt. Op deze manier hoef je de pruik niet ‘from scratch’ te maken. Bekijk onderstaand filmpje.

Toch je eigen haar invlechten?

Megisa vlocht onlangs de Ghana cornrows. Dat zijn prachtige invlechten die van dun naar dik gaan. Het is even oefenen, maar ook dat kun je zelf doen. Bekijk hier het filmpje van Megisa.

ghana-cornrows-meg

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies