Celebrity Style

Cinnamon Brown: 100% natuurlijk

cinnamon-brownWanneer je de stem van Cinnamon Brown hoort, zou je niet denken dat het van Nederlandse bodem afkomstig is. Deze zangeres/songwriter is sinds haar kinderjaren met muziek bezig. Zo werd zij geïnspireerd door de R&B muziek die haar vader vroeger afpeelde. Het was haar grote zus die haar talent ontdekte toen zij op achtjarige leeftijd al liedjes in het Engels schreef! Na eerst veel samen gewerkt te hebben met artiesten als de RMXCRW en Nina, heeft zij nu een songwriter deal en schrijft ze teksten voor internationale artiesten. Lees meer over deze rijzende ster!

paspoort-cinnamon

Over Cinnamon Brown

“Ik ben Cindy Limon, geboren en getogen in Amsterdam. Ik ben zangeres en songwriter. Sinds kort ben ik meer aan het schrijven voor andere artiesten en dan met name internationale artiesten. Dit gaat via Universal Music Publishing waar ik een songwriter deal heb. Ik zou graag zelf meer willen optreden, maar het schrijven van teksten voor andere artiesten is nu mijn hoofddoel. Ik heb ook al heel veel samengewerkt met Nederlandse artiesten zoals, RMXCRW, Nina, QF en Ambush. Met de laatste heb ik een clip opgenomen: Hopes & Dreams.

Haarstijl

Mijn haar is van nature gekruld. Soms föhn ik het. Voor het gemak gebruik ik de Curl Keeper van Organics. Dan heb ikcurl-keeper-organics een leuke gekrulde coup. Ik kan dit product dan ook echt niet missen. Het is handig voor natuurlijk haar, niet duur en met één flesje kan ik twee maanden lang mijn haar doen.

Dit doe ik nooit meer

Te veel tangen! Ik heb namelijk een tijdje heel vaak mijn haar getangd en mijn haar begon te breken. Zo erg zelfs, dat ik een heel stuk van mijn haar af heb moeten knippen. Het stond wel schattig, maar het is gewoon zonde. Teveel hitte is niet goed voor je haar, maar ik föhn mijn haar liever dan dat ik het tang.

Dit zou ik graag willen doen, maar durf ik niet

Ik zou niets meer met mijn haar willen doen. Ik heb vroeger mijn haar veel gekleurd, maar heb nu niet zoveel behoefte om van alles met mijn haar te doen en ben dus een beetje saai geworden: ik hou het lekker lang.

Good hair?

Ik vind dat hele “good hair” belachelijk. Wij als donkere vrouwen moeten trots zijn op ons haar. Ik vind sterk gekruld haar mooi! Het is dan ook jammer dat donkere vrouwen hun haar willen relaxen, omdat zij dan denken dat ze mooier zijn!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm