melanin
Lifestyle

Must Have: Melanin Moonchild collectie van Chocolate Loves Fashion

Sieraden zijn heel erg persoonlijk en vertellen veel over wat voor persoon jij bent. Daarnaast kun je met sieraden heel gemakkelijk je outfit karakter geven. Geen outfit is af zonder een mooi sieraad. Een absolute misthave deze zomer zijn ringen, armbanden en kettingen met upliftende teksten. De Melanin Moonchild collectie van Chocolate Loves Fashion is een collectie om hebberig van te worden!

Melanin Moonchild

De Melanin Moonchild collectie bestaat uit armbanden, kettingen en ringen met teksten als ‘lobi’ (liefde in het Surinaams), melanin, blessed & highly favored. En het leuke is dat je ook zelf je eigen teksten kunt laten drukken op de sieraden.
melanin-moonchild
melanin-moonchild
melanin-moonchild
Alle producten zijn te verkrijgen via www.etsy.com/nl/shop/ChocolateLoveFashion/

Bestel jouw custom made Melanin Moonchild collectie!

Enthousiast geworden over de lijn? Kom dan naar Party Over Hair op 10 juli in Tolhuistuin Amsterdam! Dan kun je alle producten van Chocolate Loves Fashion bekijken en shoppen. Heb je een leuke tekst in je hoofd voor een sieraad?  Bij een aanbetaling van €7,50 wordt er een custom sieraad voor je gemaakt en kun je die zondag ophalen. Hoe leuk?
Tickets voor Party Over Hair zijn verkrijgbaar via partyoverhair.eventbrite.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm