Lifestyle

Deze celebs maken een cameo in Beyonce’s Lemonade clips

Queen Bee did it again! Ik zat voor één uur gekluisterd aan mijn laptop toen ik een link vond naar Lemonade van Beyonce. Het begin was eigenlijk best zwaar en donker. De ups en downs (heeft Jay-Z haar bedrogen?) van haar(?) huwelijk komen duidelijk naar voren. Maar ze heeft het bijvoorbeeld ook over de Black Lives Matter movement, waarin de ouders van Eric Garner, Mike Brown en Trayvon Marti de foto’s van hun zonen vasthouden. Het is eigenlijk een album over verdiet, pijn, vreugde en vergeving.

Als je goed hebt gekeken, zie je dat er heel veel celebs in Lemonade te zien zijn. Hierbij een overzicht:

Serena Williams

Serena was de eerste die mij opviel. In het nummer ‘Sorry’ laat Serena haar twerk moves zien.

beyonce_lemonade beyonce_lemonade

Chloe en Halle Bailey

Chloe en Halle zijn zusjes die op YouTube al vele jaren covers zingen en sinds kort getekend zijn bij Parkwood Entertainment, Beyoncé’s label.

beyonce_lemonade

Zendaya & Amanda Stenberg

beyonce_lemonade-5

Quvenzhané Wallis

De prachtige actrice mocht Blue Ivy begeleiden.

beyonce_lemonade-2

Winnie Harlow

beyonce_lemonade-3

Michaela DePrince

Beyonce lemonade

Jay-Z

beyonce lemonade

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm