Black Hair

Celebrity Kids & hun haar

Het haar van celebrity kids: gewoon omdat we er heel nieuwsgierig naar waren. Stijl, krullen, lang, kort of nep? Bekijk de schattige foto’s hier:

*EXCLUSIVE* Halle Berry and Nahla get in some Mother-Daughter Time After School

Halle Berry’s dochter Nahla draagt haar krullen in twee gevlochten staartjes.

kevin_hart_kids

Dit zijn de kids van comedian Kevin Hart. Hendrix Hart en Heaven Lee. Heaven gaat voor nepvlechten, terwijl het zoontje van Kevin zijn haar plat geschoren is.

brandy_syrai

Brandy’s dochtertje Sy’Rai is al zo groot. Zij heeft steil (gerelaxed?) haar.

melb_family

Ex Spice Girl Melanie B heeft drie dochters: Angel, Phoenix en Madison. Hadden haar dochters eerder nog best opvallende kapsels, tegenwoordig houden z ehet rustig bij hun natuurlijke krullen.

MC_roc_roe

De tweeling Monroe en Moroccan (van Mariah Carey en Nick Cannon) zijn echt liefs samen. Terwijl Moroccan zijn curly fro rockt, heeft Monroe twee schattige staartjes met witte lintjes.

mariah_carey_roc

ahhh

christina_milian_daughter

Christina Milian en haar dochter Violet zijn twee handen op één buik. Ze heeft prachtig haar en de twee ongelijke staartjes staan haar fantastisch.


pdiddy_daughter

pdiddy_twins

P.Diddy mag trots zijn op zijn dochters! Chance en de tweeling D’Lila en Jessie stralen op de catwalk. Voor de gelegenheid dragen ze alledrie een mooie sterren haarband.

blue_ivy

En dan de peuter waar misschien wel het meest over wordt gesproken: Blue Ivy. Nu het haar van Blue een beetje lengte begint te krijgen, kunnen er ook twists in. How cute?!

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm