Beauty

Bright light || Lipstick

 

De make-up trend van deze zomer is voornamelijk naturel, maar de lippen staan in de schijnwerpers! Oranje, paars, roze, perzik en zelfs grijs. Deze kleuren mogen gezien worden in combinatie met lichte oog make-up. De Amerikaanse celebrities verblinden de fotografen tijdens de rode loper met hun kleurige lippen. Het voordeel van deze trend is dat de gehele outfit een boost krijgt, door de overdosis aan kleur!

Zelf ben ik grote fan van Inglot Cosmetics, ik zweer nog steeds bij matte lipstick, maar een glansje keer ik de rug niet toe. Andere merken die deze trend ook volgen zijn M.A.C. en Lancõme. Wanneer ik een opvallend kleurtje op mijn lippen draag zorg ik ervoor dat de rest van mijn make-up rustig is. Mascara, wat blush en misschien eyeliner, maar vaak is dat laatste niet eens nodig bij ‘bright lips’.

Zorg er altijd voor dat je de lipstick dept met een tissue voordat je de deur uitgaat, het wil nog wel eens gebeuren dat er iets achter blijft op je tanden. Dat wil natuurlijk niemand, toch?