Black Hair

Braid-in Bundles || Wordt dit de nieuwe hit?

Je hebt er geen lijm of gaar voor nodig, want met deze ‘Braid-in Bundles’ vlecht je je weave binnen enkele minuten in je haar. Het kost je veel minder tijd en als we de foto’s en video’s moeten geloven, ziet het er ook nog eens heel ‘echt’ uit!

Braid-in Bundles || De nieuwe manier om je haar te weaven

De populariteit van weaves en pruiken, maakt dat bedrijven constant op zoek gaan naar nieuwe manieren waarop weaves of pruiken bevestigd kunnen worden. Want, zeg nou eerlijk: hoe gemakkelijker en sneller het allemaal kan, hoe beter!
De meest gebruikte methode om haar te weaven is door het eigen haar eerst in te vlechten en vervolgens de weave baan voor baan vast te naaien aan de vlechten. Dit biedt een mooi resultaat. Maar wat als je de eerst en tweede stap in het bevestigen van de weave zou kunnen samenvoegen?

Met de Braid-in bundles van HairMogulMe, vlecht je het haar in, terwijl je daarmee direct de weave vast zet in je haar. Hieronder zie je het haar:

braidinbundles hairmogulme

 

Het steile haar aan de bovenkant wordt gebruikt om je eigen haar mee in te vlechten. Terwijl je dus het haar invlecht, blijft de hele weave baan in je haar zitten. Je krijgt zo dus hetzelfde effect als dat je zou krijgen wanneer je eerst je haar zou invlechten en pas daarna de weave eraan zou vastmaken met naald en gaar.

Waar te koop?

De Braid-in Bundles zijn een nieuw idee van een Amerikaans bedrijf. Je kunt ze bestellen via www.hairmogulme.com. Via @hairmogulmeextensions (Instagram) kun je video’s bekijken van andere vrouwen die dit haar hebben geinstalleerd. De bundels kosten ongeveer €100,- (vanaf de korste lengte).

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies