Black Hair

Box Braids Hairstyle: De Flower Bun [video]

flowerbun cover photo 35 seconds vid

Het is alweer veel langer dan een jaar geleden dat ik de uitdaging met mezelf aanging om 30 verschillende kapsels voor box braids te bedenken. Maar dat maakt niet uit, want deze haarstijlen blijven tijdloos en super leuk. Eén van de kapsels die ik al eerder via een Foto tutorial deelde, was de Flower Bun. Het is een variatie op de normale knot, die ik altijd gewend was te maken met mijn box braids.

In dit filmpje laat ik je zien hoe je de flower bun zelf kunt maken.

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies