Black Hair

Boek: The Science Of Black Hair

Een handboek voor het behandelen van je haar.. dat is fantastisch toch! Dan leer je elke dag iets meer over je haar. ‘The Science of Black Hair’ is zo’n boek. Door dit boek te lezen kom je achter de wetenschap van black hair en leer je om je natural of relaxed haar goed te behandelen.

Het boek is dit jaar uitgekomen en nu al een van de best verkochte black hair boeken. Het boek is geschreven door Audrey Davis-Sivasothy. Zij is freelance schrijfster en liefhebber van gezond haar. Jarenlang schreef ze educatieve artikelen over het verzorgen van black hair, met haar persoonlijke ervaringen als referentie. Haar onderzoeken en persoonlijke ervaringen beschreef zij in haar boek.

Audrey Davis Sivasothy

In The Sciende of Black Hair wordt kroeshaar letterlijk onder de loep genomen. Je leert er waarom veel vrouwen hun haar niet langer lijkt te worden dan schouder lengte, je krijgt diepgaande informatie over pH balans en je leert hoe je gekleurd haar kunt behandelen, hoe je gespleten punten het beste kunt knippen en waarom je ook ’s nachts voor je haar moet zorgen. Er worden suggesties voor goede haarproducten gegeven en nog veel meer. Als laatste heeft het boek ook nog een soort woordenboek van product ingrediënten. Zo kun je makkelijk achterhalen wat de betekenis is van de ingrediënten die op het etiketten van je haarproducten staan. Super handig!

 

Het boek is te koop op internet via Amazone voor $24,95. Het is wel in het Engels geschreven, maar voor velen denk ik geen probleem toch?

Als je alvast tips wilt over hoe je je haar op een gezonde manier kan behandelen, kun je de blog van de schrijfster lezen!

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm