Black Hair

Bobby Pins als haaraccessoire

bobby pins als haaraccessoire naptural85

Bobby Pins zijn een must have in je collectie. Altijd handig, omdat je je haar er zo goed mee kunt opsteken bijvoorbeeld. Maar wist je dat je ze ook als haaraccessoire kunt gebruiken. Een prachtig idee om je haar mee op te leuken voor de aankomende feestdagen.

Gebruik je Bobby Pins in je haar, dan wil je ze meestal zo plaatsen dat ze niet zichtbaar zijn. En eigenlijk hoeft dat helemaal niet. De bobby pins kun je namelijk juist als accessoire gebruiken. En dat je daar ook prachtig mee kunt variëren laat Youtuber Naputral85 zien. Mocht je met de kerst dus nog op zoek zijn naar een leuke manier om je haarstijl een upgrade te geven. Probeer dan eens dit:

 Bron: Naptural85 Youtube

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies