Black Hair

Blond: dé aandachtstrekker

Valt het niet op dat steeds meer donkere meisjes hun haar blonderen. Dat merkte je natuurlijk al bij verschillende artiesten zoals bij Ciara, Beyonce, Keri Hilson, Keyshia Cole enz. Maar de jongens kunnen er ook wat van kijk maar naar Chris Brown en Soulja Boy.

 

Er komt een trend tot leven, maar wat vinden jullie ervan? Is het een Yay! of een Hell to the NEE situatie!
Je haar blonderen heeft effect op je huidskleur en maakt het een toontje lichter. En het is natuurlijk ook de perfecte manier om alle aandacht te trekken. Maar als je je haar goed blondeert kan het er best hot uitzien.
Er zijn mensen die vrouwen met een donkere huid niet geschikt vinden voor een ander soort haarkleur, want zij vinden bepaalde lichte haarkleuren niet matchen met een donkere huidskleur. In sommige gevallen kan dat kloppen maar dat hoeft niet altijd zo te zijn.

Er zijn zelfs enkele donkere vrouwen die zich beledigd voelen als andere donkere vrouwen hun haar blonderen. Ze krijgen meestal het gevoel dat zulke vrouwen niet blij zijn met hun donkere huidskleur en het uiterlijk willen hebben van een blanke vrouw met blond haar en blauwe ogen. Maar naast dat is blonderen heel slecht voor je haar. Je moet je altijd realiseren dat als je van zeer donker naar zeer blond gaat je haar een enorme klap te verduren krijgt en mogelijk beschadigt raakt. Van alle haartypes is blond haar het meest gevoelig voor haarproblemen, bijvoorbeeld voor uitdrogingen. Omdat blond haar weinig melanine heeft ter bescherming tegen vrije radicalen, is het aan te raden speciale haarverzorgingsproducten te gebruiken.

Afhankelijk van je natuurlijke haarkleur is het mogelijk om natuurlijk blond haar meer glans te geven met kleurshampoos. De kleur blijft ongeveer drie shampoobeurten in je haar, maar verlichten het haar niet.

Na een tijdje was ik beu van telkens weer de eentonige look aan te houden. Ik had toen een poging gewaagd om mijn haar te blonderen en er een hoop extension bij te voegen. Mijn look was behoorlijk opvallend door de bos krullen. Het aantal ogen die me op straat aanstaarden waren overweldigend. Dit is een look die ik persoonlijk niet zelf weer wil uitproberen,maar wel leuk vind staan bij andere meiden.

 

Welke ervaringen heb jij met geblondeerd haar?

 

 

 

 

Lees meer blogs van Nene via haar eigen blog: www.elegancy101.blogspot.com of volg Nene op twitter: www.twitter.com/NeNe_Zien