Black Hair

Bloemen in je haar || 3 verschillende manieren

flower headband girlfirends

Een festival bezoeken dit jaar? Dan moét je met een accessoire in je haar op pad! En een steeds terugkerende trend zijn de bloemen haarbanden. Je kunt er heerlijk mee variëren, het is simpel en je kunt ze zelfs zelf maken. Ben je benieuwd op welke manier je de bloemen in je haar kunt steken? Bekijk dan dit filmpje. Perfecte Hairspiration binnen 1,5 minuut!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies