Beauty

Blackhair Kapsalon Chokka’s viert 20-jarig bestaan!

 

Blackhair kapsalon Chokka’s bestaat binnenkort 20 jaar. Eigenaresse Shirley Wijngaarde opende in 1991 voor het eerst de deuren en haar kapperszaak is inmiddels uitgegroeid tot een van de populairste blackhair salons van Nederland. Shirley staat bekend om haar gevoel voor trends. Niet voor niets mag Chokka’s Bekende Nederlanders zoals Edsilia Rombley, Jasmine Sendar, Jetty Mathurin en Sylvana Simons tot haar klantenkring rekenen. Nu de kapsalon een jubileum heeft bereikt is het tijd voor een groot feest. Je bent uitgenodigd!

Een spetterend feest!
Onder meer Edsilia Rombley en Berget Lewis zullen een fantastische show verzorgen, waarna je ook kunt genieten van muzikale talenten uit de Gospel Scene. De presentatie is in handen van Jasmine Sendar.

Info!
Party: 20th Anniversary Chokka’s Blackhair Academy
Locatie: De Koning, isalatorweg 29, 1014 AS Amsterdam
Dresscode: Avondkleding (trek je mooiste avondkleding aan, want er is zelfs een rode loper!)
Deur open: 20:00 uur / show start om 20:30 uur
Kaarten: € 12,50

Voorverkoop: via www.chokkas.nl of koop je kaarten in de salon: Nieuwezijds Voorburgwal 266, Amsterdam.
Je kunt geen kaarten aan de deur kopen, dus wees er snel bij!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies