Black Hair

[LOCATIE GEWIJZIGD!] Blackhair, Beauty & Fashion op z’n best tijdens het #DARE event!

dareeventflyer2

Het is alweer 5 jaar geleden dat Megisa en ik op de ‘publish’ knop drukte om MyBlackhair.nl te lanceren. Het was een feit! Op 6 mei 2009 werd het eerste online blackhair & beauty magazine gelanceerd. Super enthousiast waren we natuurlijk; met volop inspiratie om juist jullie te inspireren. Dat er behoefte was – en nog steeds is – aan een platform waar vrouwen met kroes- en krullend haar en een donkere huidskleur de beste tips kunnen krijgen, blijkt maar weer uit de enthousiaste reacties die we kregen. Honderden maandelijkse bezoekers, werden er al gauw duizenden. En inmiddels bereiken we wel meer dan ‘slechts’ duizenden bezoekers. We verwelkomen maandelijks namelijk 32.000 unieke bezoekers! Best iets om trots op te zijn toch? Maar ook zeker een reden voor een feestje. Daarom organiseren we op 29 juni a.s. het #DARE event. Dit doen we samen met de fab ladies van NomibyNaomi en Runway Strutt‘.

Deze eerste editie van #DARE event staat dus in het teken van het 5-jarig bestaan van online blackhair&beauty magazine MyBlackHair.nl,  maar ook de nieuwe collectie van NomiByNaomi en de fashionshow van Runway Strutt’. Tijdens het #DARE event ervaren de bezoekers de perfecte mix van blackhair, beauty én fashion. De presentatie van #DARE is in handen van Esperanza Denswil, bekend als zangeres Pink Oculus.

#DARE FASHION: MBH x Nomi

We hebben zo iets leuks! Ter ere van ons 5-jarig bestaan, lanceren we in samenwerking met NomibyNaomi de MBHxNomi collectie. Runway Strutt’ fashion choreograaf Kimberly Willems zorgt ervoor dat de modellen deze speciale collectie van IT-shirtjes en haarbanden op een spetterende wijze aan het publiek tonen. Binnenkort geven we je een preview van de leuke IT-shirtjes, die een ware must have zijn! Houdt Myblackhair.nl daarom goed in de gaten.

Maar er is nóg meer fashion. Verschillende fashion bloggers toveren een deel van de locatie om tot een walk in closet gevuld met designer items, vintage treasures, sieraden en schoenen. Niet zomaar een walk-in closet natuurlijk. Het is er eentje waarbij alle items met smart wachten op een nieuwe eigenaar. Tijdens #DARE event shop jij de garderobe van deze bekende fashion bloggers.

#DARE BLACKHAIR & BEAUTY: Do It Yourself

Met #DARE willen we je inspireren om zelf aan de slag te gaan met alles op het gebied van blackhair & beauty. In de DIY CORNER gaan de handen uit de mouwen en leren bezoekers zelf een heerlijke bodyscrub en hairspray te maken, die ze vervolgens thuis direct kunnen gebruiken.

Uiteraard is er nog veel meer gezelligheid. Je viert het feestje mee onder het genot van heerlijke cupcakes, cocktails en champagne. En uiteraard ontmoet je de gezichten achter Myblackhair.nl, NomibyNaomi en Runway Strutt’ in real live.

dareeventflyer

#DARE event info

#DARE vindt plaats op 29 juni 2014
van 15:00 – 20:00 uur, Stadhouderskade 155, Amsterdam
De toegang is gratis. DE GASTENLIJST IS VOL. AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK!

We ontmoeten je graag tijdens het #DARE event!

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies