Black Shatter groot succes!


De Black Shatter nagelak van OPI is zo’n groot succes dat een vervolg natuurlijk niet uit kon blijven. Serena Williams presenteerde onlangs vier nieuwe tinten voor haar OPI Glam Slam Collection.
De kleuren worden in 2 limited edition setjes gelanceerd op het moment dat de French Open(een van de grootste tennistoernooien die wordt gespeeld in Parijs) van start gaat. Wel jammer dat Serena nog steeds herstellende is van een voet operatie en zij dus niet kan schitteren met haar OPI Glam Slam Collection tijdens het toernooi zelf.
Maar niet getreurd, we kunnen nog steeds naar de winkel om de nieuwe collectie in te slaan. De sets bestaan uit twee nagellakjes die beide een Shatter Coat bevatten. Zo heb je Spark de Triomphe(zilveren glitter) en White shatter. En Rally Pretty Pink(roze) gecombineerd met de Red shatter. Het zijn wat lichtere en romantische kleuren. Ideaal voor de zomer dus!

Spark de Triomphe & White Shatter

Rally Pretty Pink & Red Shatter

Naast de twee Shatters White en Red zijn er nog drie andere kleuren op de markt gebracht: Blue, Navy & Turqoise. Je kunt dus eindeloos combineren met verschillende kleuren!

Ook leuk om te weten: de Glam Slam Collection van Serena Williams zal nog verder worden uitgebreid met een aantal spectaculaire kleuren, gelijklopend aan de twee grote tennistoernooien die volgen op de French Open (Wimbledon en US Open). Hopelijk is Serena dan fit genoeg om de tennisbaan op te gaan met haar OPI collectie!

1 REACTIE

De reactie mogelijkheid is uitgeschakeld