Beauty

Black Opal Color Splurge luxe lippenstiften

Black Opal Colour Splurge_all new-klein

Yeah…wat een geluksvogel voelde ik me toen ik deze lippenstiften van Black Opal binnen kreeg om uit te proberen. Black Opal heeft namelijk nieuwe lippenstift kleuren toegevoegd aan hun Color Splurge lijn. Het zijn matte lippenstiften in vier echte zomerkleuren die geschikt zijn voor wanneer je wilt opvallen (lekker fel) of het juist heel simpel wilt houden (nude).

BlackOpal Logo

De Black Opal lippenstiften ontving ik van Black Opal Suriname. Want ook in Suriname is Black Opal volop verkrijgbaar. Het merk bestaat al heel wat jaren en biedt tegen een redelijke prijs make-up aan, speciaal geschikt voor de donkere huid. Ik was toevallig zelf al in het bezit van een aantal lippenstiften, een mascara en een foundation van Black Opal, die ik dagelijks gebruik. De Color Splurge matte lippenstiften zijn erg hydraterend. Het lijkt bijna alsof je samen met de kleur ook nog een lippenbalsem gebruikt. Handig, want lippenstiften die je lippen juist uitdrogen wil je juist niet op doen. Daarnaast zijn ze longlasting en hoef je je lippen dus pas na enkele uren even bij te werken.

De nieuwe kleuren
De vier nieuwe ‘zomer’ kleuren van Black Opal dragen de namen: ‘In the Buff’, ‘Iris’, ‘Berry Wicked’ en ‘French Pink’. Ze hebben met de kleuren goed ingespeeld op wat de liptrend is voor deze tijd van het jaar. Vooral ‘In the Buff’ wekte mijn nieuwsgierigheid, omdat het een soort van nude-achtige kleur is, die tegenwoordig erg populair is bij beautybloggers en vloggers. Vaak bereiken zij de perfecte kleur door middel van ‘lip contouring’: het mixen van verschillende lippenstift tinten, om de perfecte nude lip te verkrijgen en je lippen voller te doen lijken.

Dit zijn de vier lippenstiften in hun verpakking:

Black Opal all colours closed-klein

 

French Pink

Black Opal French Pink lipstick-klein Black Opal Colour Splurge French Pink Aisha-klein

French Pink is een super opvallende roze kleur. Het is een felle kleur voor op je lippen en helemaal geschikt voor een avondje uit.

In the Buff

Black Opal Colour Splurge In the Buff lipstick-klein Black Opal Colour Splurge In the bufff Aisha-klein

Was je altijd al op zoek naar een ‘nude’-kleurige lippenstift. Dan kun je dus deze proberen! Om een nog mooier resultaat te krijgen, combineer je deze lippenstift met een lipliner in een iets donkerdere kleur.

Iris

Black Opal Color Splurge Iris Lipstick-klein Black Opal Color Splurge Iris Aisha-klein

De ‘Iris’ lippenstift zit tussen roze en paarse in, eigenlijk een beetje zacht paars. Het is veel minder fel dan de ‘French Pink’ en daarom geschikt voor op je werk.

 

Berry Wicked

Black Opal Color Splurge Berry Wicked Lipstick-kleinBlack Opal Color Splurge Berry Wicked Aisha-klein

‘Berry Wicked’ combineert een deep paarse kleur, met een touch of metallic and glitter. En dan bedoel ik ook echt ‘een touch’. Dat maakt de lippenstift namelijk net iets anders dan ‘gewoon’ een paarse lippenstift.

 

Color Splurge

De Color Splurge collectie bestaat uit nog zes andere kleuren. Deze kleuren zijn al een langere tijd beschikbaar. En natuurlijk wilde ik die ook met jullie delen. De kleur ‘Fashion Fuchsia’ had ik een aantal weken eerder zelf al aangeschaft. Voor de overige kleuren maakte ik gebruik van dit sample pakketje.

Black Opal Luce lipstick made shade sampler-klein

Fashion Fuchsia

Black Opal old Fashion Fuchsia Aisha-klein

‘Fashion Fuchsia’ heeft wat weg van de ‘French Pink’, maar is net wat minder fel en minder roze. Ook deze lippenstift valt op en is daarom helemaal geschikt voor een avondje uit.

Vampy red

Black Opal old Vampy Red-klein

Natuurlijk rood? Dit is het! Deze matte rode lippenstift heeft me verrast. Het geeft je lippen echt een mooie diep rode kleur.

 

Jazzberry

Black Opal old JazzBerry AIsha-klein

‘Jazzberry’ is lichtpaars van kleur. De kleur is super goed te combineren met bijna ieder outfit. Het geeft je lippen een natuurlijke look.

Atomic flame

Black Opal old Atomic Flame AIsha-klein

‘Atomic Flame’ is een helder rode kleur met een oranje ondertoon. Anders dan de ‘Vampy red’ val je met deze kleur op je lippen net iets meer op.

 

Sassy

Black Opal old Sassy Aisha-klein

Wil je een zachte roze-paarse kleur op je lippen. Dan kies je voor ‘Sassy’.  Het is echt een ‘meisjes-meisje’ kleur die je lippen net dat beetje extra geeft.

Hint of Pink

Black Opal old Hint of Pink-klein

Heeft ze nou lippenstift op? Of…toch niet? Dit zullen anderen zich waarschijnlijk afvragen wanneer je deze lippenstift op hebt. Als je ‘nude’ letterlijk wilt nemen, dan is ‘Touch of Pink’ je antwoord. De lippenstift valt bijna niet op, maar geeft je lippen toch een roze glans. Ik kan me voorstellen dat als je lippen zelf wat donkerder zijn van kleur, deze lippentift nog minder op valt. Daarom kun je deze kleur perfect gebruiken als lipcontour in combinatie met een van de andere kleuren.

Black Opal kopen in Suriname?

Enthousiast over deze 10 lippenstiftkleuren uit de Black Opal Color Splurge lijn? Dan heb ik goed nieuws! Ze zijn, behalve in Nederland, ook te koop in Suriname. Het aanbod aan make-up merken in Suriname is groot. In vrijwel iedere Chinese supermarkt is wel make-up te vinden. Vaak van goedkopere b-merken met weinig pigment. Voor de donkere huidskleur moet je soms ook even goed zoeken naar de juiste merken. Black Opal heeft gelukkig meerdere verkooppunten waar je terecht kunt:

 • DIO DRUGSTORE – hermitage mall
 • DIO DRUGSTORE  – maretraite mall
 • DIO DRUGSTORE – leleydorp
 • DIO DRUGSTORE – flexmall
 • M. OEMAR – jodenbreestraat
 • KET MIEN & CO – domineestraat
 • LIROS UN MALL – un mall
 • FONG SUPERSTORE – franchepanestraat
 • MAHABIER DRUGSTORE – koningstraat
 • MAHABIER DRUGSTORE – indira ghandiweg
 • APOTHEEK RAFEKA- hermitage mall
 • APOTHEEK FUNG – nickerie
 • COSNO TRADE  QMALL unit 13- kwattaweg 223

De ColorSplurge lippenstiften kosten SRD 28,50 per stuk.

 

Dit is een sponsored post

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies