Fashion

Black girls op de cover van September Issues

De September Issues (september nummers) van elk magazine zijn het grootste van het jaar. Het najaar begint en magazines doen hun best om alle trends van het komende seizoen te laten zien. De meeste uitgevers kiezen voor grote celebs op de cover om de verkoop te stimuleren en adverteerders blij te maken. Sta je als model of celebrity op de cover van het september nummer, dan heb je écht wat bereikt.

VOGUE (NL)

Tijdens een groot feest met al haar familieleden en vrienden, vierde Imaan Hammam afgelopen week haar september cover voor de Nederlandse Vogue. De Marokkaans/Egyptische Imaan heeft dit jaar haar doorbraak gemaakt en liep al mee met de Victoria Secrets show.

Vogue’s hoofdredacteur Karin Swerink noemt Imaan ‘het kersverse icoon van een nieuwe generatie modellen en meisjes wereldwijd’. Vogue ligt vanaf vandaag in de winkels.

september-2015_imaan_hamma

CONDE NASTE TRAVELLER (UK)

Ken je de blog UrbanBushbabes? De oprichters, tweelingzusjes Cipriana en TK Quann, zijn ware stijliconen aan het worden. Ze doen al veel modellenwerk en worden vaak op grote blogs en in magazines als favorieten genoemd. Nu staan ze dus op de cover van het travel magazine Traveller (uk). De foto’s zijn prachtig!

Cover-conde_nast_traveller_september2015 conde_nast_traveller_urban conde_nast_urbanbushbabes

We zijn benieuwd of jij nog leuke september covers hebt gespot. Laat een berichtje achter in de comments. x

foto’s: IG Imaan Hammam & urbanbushbabes.com

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm