Lifestyle

Bfyne: Prachtige afro inspired badkleding

Áls je in Nederland dan een keertje naar het strand gaat, dan zorg je er natuurlijk voor dat je er tiptop uitziet. De badkleding van Bfyne is werkelijk prachtig. Met onder andere afro prints en mooie vormen en lijnen die vrouwelijke rondingen accentueren.

De designer van Bfyne

Misschien heb je het wel op Instagram voorbij zien komen. Mijn tijdlijn stond in elk geval vol met de mooie ontwerpen van Bfyne (Topmodel Jourdan Dunn droeg een ontwerp van de nieuwe Sahara collectie tijdens het populaire Amerikaanse festival Coachella). De designer en ondernemer van Bfyne is de Nigeriaans-Amerikaase Buki Ade. Het idee voor haar badkleding lijn kwam toen zij zelf op zoek was naar een unieke badpak. Het viel haar op dat er weinig creativiteit in het aanbod zat en dat er niets te vinden was van Afrikaanse designers. Alhoewel Buki zichzelf niet als een designer zag, wist ze zeker dat ze een verschil kon maken. Met haar innovatieve mindset ging ze aan de slag. Het resultaat mag er absoluut wezen.

De collecties van Bfyne zijn gemaakt van mooie printjes voor vrouwen die geen mainstream badkleding willen dragen, maar juist willen opvallen. De ontwerpen zijn super sexy doordat ze precies de juiste delen van het vrouwelijk lichaam accentueren.

Celebrities & Instagrammers zijn fan!

Topmodel Jourdan Dunn bewees met haar Coachella outfit dat de ontwerpen van Bfyne Swimwear niet alleen op het strand gedragen kunnen worden. Met een denim short en cowbow laarzen heb je een prima festival outfitje.

Ook de Nazli badpak staat Jourdan prachtig

 

Oh hey twin ??

Een bericht gedeeld door Jourdan Dunn (@jourdandunn) op


Youtuber Jackie Aina gaat voor een gewaagd pakje

I haven’t even reached my prime yet ? @bfyneswim @quayaustralia shades @toofaced Wicked liquid lipstick

Een bericht gedeeld door Jackie Aina (@jackieaina) op

Naturalista’s Frogrilginny en Laurenlewis zien er prachtig uit!

?|| Swimsuits ? sold exclusively at Bfyne.com||

Een bericht gedeeld door BFYNE® Swimwear (@bfyneswim) op

 

Onze favorieten

Als je de webshop van Bfyne opent, wil je eigenlijk alles wel hebben. Werkelijk elk design is prachtig. Toch hebben we een selectie gemaakt van onze favorieten uit de 2017 collecties:

bfyne

Eniko

bfyne

Ajak

bfyne

Kenzo

bfyne

Nazli

bfyne

Jade

bfyne

Ziba

shai

Shai

Tips over het beschermen van je haar tijdens het zwemmen lees je hier.

De collecties zijn te bestellen via de webshop www.bfyne.com. Prijzen variëren tussen 80 en 170 euro per bikini/badpak.

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm