alkebulan festival
Lifestyle

Bezoek na Party Over Hair ook Alkebulan festival

Dat zondag 10 juli een onvergetelijke dag wordt, hoeven we jullie natuurlijk niet nog een keer te vertellen ;). Het programma van Party Over Hair zit bomvol interessante en leerzame activiteiten voor iedereen die van black hair & beauty houdt. Mara het wordt nog leuker: op dezelfde dag kun je namelijk ook genieten van het Citzen of Alkebulan Festival! Lees gauw verder.

Na twee succesvolle edities in Perdu Theater Amsterdam verplaatst Alkebulan op 10 juli de festiviteiten naar de mooiste tuin van Amsterdam, de Tolhuistuin. Wat kan je verwachten? Een avond vol verassingen met nog te ontdekken talenten en internationale muzikanten, intrigerende films uit West-Afrika, spoken word uit Noord Afrika en ben je een bewonderaar van kunst en andere authentieke werken van het continent, dan kan je je hart ophalen bij de veelzijdige kraampjes die dit festival te bieden heeft. Op de line up staan o.a Amartey & The Band, Fokn Bois en Philou Louzolo.

alkebulan-festival

Wat is Alkebulan?

Alkebulan is één van de oudste namen van onze voorouders voor het werelddeel, dat nu als ‘Afrika’ bekendstaat. De naam Alkebulan symboliseert teruggaan naar de wortel. Alkebulan staat voor een zelfbewust Afrika, dat zich door niemand tot een liefdadigheidsdoel laat reduceren.

Bezoek na Party Over Hair het Alkebulan Festival

Kom je naar Party Over Hair? Dan kun je ook heel gemakkelijk Alkebulan Festival bezoeken (beide vinden plaats in de Tolhuistuin). We hebben combi tickets beschikbaar waardoor je gemakkelijk tussen beide events (Party Over Hair en Alkebulan Festival) kunt wandelen. De combi tickets kosten €20. Heb je al een ticket voor Party Over Hair en wil je een combi ticket om ook Alkebulan festival te bezoeken? Mail dan even naar redactie@myblackhair.nl

Volg de event pagina’s van Party Over Hair en Alkebulan Festival !

 

 

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm