Beauty

Dit bestaat gewoon! Een winged eyeliner stempel

De perfecte winged eyeliner maken is soms helemaal niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. Lukt het je bij het ene ooglid, mislukt het totaal bij het andere. En soms lukken ze beide helemaal perfect, terwijl je er de volgende dag weer niks van bakt. Hoe handig zou het wel niet zijn als er een soort van speciale stempel voor zou bestaan?!

Met exact deze gedachte moeten de makers van de Wing Tool aan de slag zijn gegaan met de winged eyeliner stamp. Met deze tool stempel je binnen no-time je winged eyeliner op je bovenste ooglid.

Zo werkt de winged eyeliner stempel

Het is eigenlijk heel simpel. De winged eyeliner stempel ‘kleur’ je in met je eigen vloeibare eyeliner. Vervolgens druk je de stempel tegen je bovenste ooglid, precies waar je de winged eyeliner wilt hebben. Even aandrukken, loslaten en klaar is kees! Of…toch niet? Deze YouTubers probeerden het uit:

 

Het blijkt niet zo gemakkelijk te zijn! De Winged Eyeliner Tools zijn ontwikkeld door een Amerikaanse ondernemer en alleen nog in Amerika te koop via deze website. 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies