Beauty

Bekijk de documentaire Light Girls

lightgirls

Twee weken geleden kon je al lezen over de documentaire Light Girls, een vervolg op de veelbesproken documentaire Dark Girls, een aantal jaren gelezen. De documentaire werd afgelopen maandag uitgezonden op OWN (Oprah Winfrey Network) en is zeker het bekijken waard.

In Light Girls delen enkele bekende Amerikanen de dingen die ze hebben meegemaakt vanwege hun lichtere huidskleur. Het levert schokkende en aangrijpende verhalen op. Niet alleen hun ervaringen worden belicht, maar ook het al veelbesproken onderwerp ‘Skin bleeching” wordt behandeld. Bekijk hieronder de documentaire (duurt 1 uur en 23 minuten):

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies