Black Hair

Beauty Salon Magic op Stephany’s Black Styles Event

Natural

Beauty Salon Magic is dé kapsalon voor Afro-Europese kapsels.

ADVERTORIAL – Kroeshaar kan soms best lastig zijn, maar bij Beauty Salon Magic weten ze hier mee om te gaan. Jouw haar is in goede handen. Meer weten? Op 16 en 17 november 2013 vindt, in de Bijlmer Sport Centrum Amsterdam Z.O., een demonstratie plaats van de producten van Design Essentials. De demonstratie wordt georganiseerd door Beauty Salon Magic  onder leiding van Marcia E. van Eer-Sint Jago. Uit Decator (Atlanta) en Londen zullen, speciaal hiervoor technicians van Design Essentials aanwezig zijn.Design Essentials technician

Naast de vernieuwde relaxers, semi- en demi-permanente kleursystemen en de curlylijn, worden speciaal de Natural Hair Care System en Design Essentials Strengthening Therapy System, gedemonstreerd. De Naturals hebben een revolutie veroorzaakt in de populaire natuurlijke haarverzorging en worden gedemonstreerd door een specialist van Design Essentials. De Naturals bevatten: geen parabenen, geen paraffine, geen siliconen, geen petrolatum, geen minerale oliën en zijn niet geparfumeerd.

Design Essentials Strengthening Therapy System is een op aminozuren gebaseerd systeem dat het haar handelbaar en zacht maakt. De krullen worden verlengd voor een langdurig maar niet permanent effect (tot 12 weken).

Transitioning Therapy System is perfect voor vrouwen die overstappen van bv. relax naar Natural en Elongation Therapy System voor vrouwen met natuurlijk kroeshaar en hun krullen willen behouden.

Zaterdag komt voornamelijk de Natural Hair Care System aan bod.

Curly en Relaxen
Of je nou krullend, kroes of golvend haar hebt, bij Beauty Salon Magic kunnen ze jouw haar weer handelbaar maken. Een voorbeeld van een behandeling is Curly. Het kroeshaar wordt omgevormd naar een grotere krul. Je kunt zelf kiezen wat voor soort krullen je wilt. Jij vraagt en Beauty Salon Magic draait. Een ander behandel voorbeeld is relaxen. Met deze behandeling wordt je haar ontkroesd en word je golvende, krullende of kroeshaar glad gemaakt. Beauty Salon Magic werkt met de producten van Design Essentials. De producten zijn speciaal ontworpen voor het verzorgen van elk type haar. Tijdens Stephany’s Black Styles Event staan de medewerkers van Beauty Salon Magic klaar om jou te informeren en adviseren.

Stephany’s Black Styles Event

Nieuwsbrief DE HEADER BLACKSTYLES
Stephany’s is een Black Styles Event met een international show & business experience, die verschillende culturen onder één dak samenbrengt en de deuren opent voor muziek-, fashion-, beauty- en lifestyle-liefhebbers. Stephany’s gaat voor een beleving waarbij je je verborgen talenten ontdekt. Je vindt hier informatie, shows, producten, bevestiging over het uiterlijk, lifestyle en fashion. Op 16 en 17 november vindt dit evenement plaats in de Bijlmer Sport Centrum in Amsterdam Zuidoost en Beauty Salon Magic is erbij. Jij toch ook?

Kaarten
Aanwezig zijn bij Stephany’s Black Styles Event en de stand van Beauty Salon Magic bezoeken? Een kaartje in de voorverkoop kost slechts €12,50 in plaats van € 15,00 aan de deur. Verzamel al je vrienden, vriendinnen en familie en kom samen naar Stephany’s Black Styles Event. De dag begint beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 21.00 uur. Bestel je kaartje nu via www.stephanysblackstylespresents.com


LOGO Beauty Salon Magic  transparant versieBeauty Salon Magic
Rijnstraat 218
1079 HT Amsterdam
Tel.  020-6424300
www.magicnl.nl

Ik ben één van de oprichters en bedenker van MyBlackHair.nl. Altijd op zoek naar iets leuks en iets beters voor het haar!Met mijn blogs en artikelen hoop ik jou op weg te helpen naar een excellente haarverzorging ;) Loves: BF, kids, hair, beauty, online shopping(!), MyBlackHair, social media, iPhone, MacBook, fashion, (steeds meer) beauty, nagellak, lipbalm