Black Hair

Beautify me!


Een avondje uit, een spannende date of een bruiloft. Er zijn van die speciale gelegenheden waarbij het dragen van de juiste make-up gewoon een must is.  Geen idee hoe je dit aan moet pakken? Don’t worry! Tijdens een gezellige avond, kan één van de beste visagisten van Nederland jou de Tips & Tricks geven om jezelf te beautifyen. Dit allemaal op initiatief van Jasmine Sendar.


De workshop “Beautify me” leert jou om jezelf nog mooier te maken. En dat allemaal met je eigen make-up! De workshop vindt plaats bij Inglot Cosmetics in Amsterdam en wordt gehost door Jasmine Sendar. Zij werd zelf twaalf jaar lang opgemaakt door de beste visagisten van Nederland. Hierdoor weet zij als geen ander hoe het is om jezelf perfect op te maken en ondersteunt zij de visagist. “In mijn jaren als actrice heb ik het geluk gehad dat ik dagelijks door de beste visagisten van Nederland werd opgemaakt. Door te kijken en vragen te stellen leerde ik ontzettend veel. Mijn make-up tas bestaat nu uit een aantal basis producten; van een oogpotlood van de Kruidvat tot een goede foundation van Inglot.”

Neem deel aan de workshop!
Wil je ook graag van de beste visagisten leren hoe jij je met je eigen make-up producten professioneel kunt opmaken? Neem dan deel aan de Beautify Me workshop! De eerstvolgende workshop vindt plaats op 14 december van 19:00 – 21:30 uur. Na afloop ontvang je natuurlijk een goedgevulde Goodiebag.

Kun je niet op 14 december? Geen nood! Er staan meerdere workshops gepland! Ga voor de data, de kosten en meer informatie naar www.jasminesendar.nl.

 

 

Hey! Ik ben Aisha, samen met tweelingzus Meg, de bedenker en oprichter van Myblackhair.nl. Ik heb van alles met mijn haar gedaan - heel veel vlechten, weave, curly & relaxers - maar nu draag ik mijn natuurlijke krullen. Yep, I'm a natural, maar vind het vaak nog heerlijk om superlange nepvlechten te dragen. Geniet van mijn posts, geschreven vanuit het tropische Suriname :) Loves: hubby, son, daughter, family, friends, Macbook, social talk, fun, laugh, smoothies